Vorige maand opende het nieuwe Fitnesscentrum Zevenaar zijn deuren. Voortman Steel Construction realiseerde de turnkey bouw van dit duurzame pand. Eigenaar Jarno Wanders is tevreden, zowel over zijn nieuwe pand als over het verloop van het project.


Ideale oplossing

Het pand is precies geworden zoals we vooraf hadden gehoopt. En de samenwerking met Voortman verliep erg prettig. Er is te allen tijde iemand aanspreekbaar en men is steeds bereid om samen tot een oplossing te komen.” Wij vroegen de heer Wanders waarom hij voor Voortman Steel Construction heeft gekozen. “Omdat onze vorige locatie te klein was geworden, was nieuwbouw voor ons noodzakelijk. Wij zochten daarom een bouwbedrijf dat voor ons een nieuw pand realiseerde, terwijl wij ons konden richten op ons bestaande fitnesscentrum. Turnkey systeembouw was voor ons de ideale oplossing en op dit gebied is Voortman een gerespecteerde naam.

Unieke kenmerken

Het gebouw is ontworpen door 4D Architecten uit Enter. De heer Wanders: “Alle voor ons belangrijke aspecten komen terug in het ontwerp. Het gebouw heeft de unieke kenmerken gekregen die zo typerend voor ons zijn.” De gevel bestaat voor een groot deel uit glas, zodat er veel daglicht het pand instroomt. De puntprofielbeplating die is aangebracht op de gevel geeft het pand een hoogwaardige uitstraling.

“De werkwijze van Voortman Steel Construction kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, vanaf het verkoopgesprek tot aan de oplevering. Dit geldt ook voor de partners, zoals de architect en de installatiebedrijven. De communicatie tussen de verschillende partijen verliep uitstekend.”

Jarno Wanders, Eigenaar Fitnesscentrum Zevenaar

Foto-impressie

fitness zevenaar 001-min
fitness zevenaar 002-min
fitness zevenaar 003-min
fitness zevenaar 004-min
fitness zevenaar 005-min
fitness zevenaar 006-min
fitness zevenaar 007-min
fitness zevenaar 008-min

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman