Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Eerste deel werkzaamheden distributiecentrum Bleiswijk afgerond
Nieuws - 21 April, 2022

Eerste deel werkzaamheden distributiecentrum Bleiswijk afgerond


Vorige week rondden onze monteurs hun werkzaamheden aan weer een nieuw distributiecentrum (DC) af. Wijnen Bouw Someren gaf ons opdracht voor de bouw van dit DC, dat bestaat uit twee hallen met kantoorruimte, waarvan één met een hellingbaan voor een parkeerdek.

WENSEN HUURDER CENTRAAL

Het hoofdontwerp van het gebouw is van de hand van Wijnen Bouw Someren en wij verzorgden de detailberekeningen. Daarbij hebben we in de engineeringsfase waar mogelijk rekening gehouden met de wensen van de toekomstige huurder. Onze werkzaamheden bestonden verder uit het leveren en monteren van de circa 1.500 ton staalconstructie - inclusief conservering - en het leggen van de kanaalplaatvloeren, zowel in de kantoren als boven de dockshelters van hal 2. Eén van de twee hallen van het distributiecentrum krijgt een parkeerdek, waarvoor wij in juni nog een hellingbaan monteren.

UITBREIDING MOGELIJK

Aangezien het distributiecentrum een grondoppervlakte van 36.000 vierkante meter heeft en de kavel waarop het gebouwd wordt 51.000 vierkante meter groot is, is er ruimte om het pand in de toekomst uit te breiden. Door het gebouw te spiegelen, kunnen er nog twee hallen bijgebouwd worden. Ter voorbereiding op deze uitbreiding zijn aan de achterkant van het gebouw al ankers geplaatst.

MEER INFORMATIE