Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoogwaardig bedrijfspand voor Greep & Van der Burgh Maassluis
Nieuws - 24 February, 2022

Hoogwaardig bedrijfspand voor Greep & Van der Burgh Maassluis


Voor Greep & Van der Burgh Bouw en Vastgoedzorg bouwt Voortman Design and Build een nieuw bedrijfspand in Maassluis. Als hoofdaannemer van dit project verzorgen wij de engineering, de hoofdberekening en de vergunningsaanvragen en adviseren wij onze opdrachtgever op het gebied van de installaties.

SAMENWERKING

De heiwerkzaamheden voor het aanleggen van de fundering zijn deze week afgerond. Volgende week beginnen we met het bevestigen van de ringbalk aan de heipalen. Zodra de fundering is gelegd, storten we eerst de vloer van de begane grond, waarna we het pand verder opbouwen. Ons zusterbedrijf Voortman De Haven produceert de trappen voor het gebouw. Zij zijn ook gevestigd in Maassluis en werken regelmatig samen met opdrachtgever Greep & Van der Burgh. Naar aanleiding van deze samenwerking kreeg Voortman Design and Build opdracht voor dit project.

LUXE UITSTRALING

Het pand, een ontwerp van Van Vliet Bouwadvies, bestaat uit een drielaags kantoor en een grote werkplaats met mezzanine. Aan de kant van de werkplaats komen drie overheaddeuren. De hoogwaardige gevelbekleding, de borstwering met afwerking uit natuursteen en de vliesgevels geven het pand een luxe uitstraling. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Als de bouw volgens planning verloopt, leveren wij het pand in augustus casco op.

MEER INFORMATIE