Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Werkzaamheden aan hoogwaardig DC Norma Bijsterhuizen afgerond
Nieuws - 29 October, 2021

Werkzaamheden aan hoogwaardig DC Norma Bijsterhuizen afgerond


Bedrijventerrein Bijsterhuizen tussen Nijmegen en Wijchen is eind dit jaar een duurzaam distributiecentrum rijker. DC Norma Bijsterhuizen zal na oplevering de BREEAM score Very Good ontvangen. Ons montageteam rondde onlangs zijn werkzaamheden aan het gebouw af.

ONZE WERKZAAMHEDEN

In opdracht van Heembouw leverden en monteerden wij de omvangrijke staalconstructie (ruim 1.500 ton) en de beplating. Met een oppervlak van ruim 35.000 vierkante meter, zo’n zeven voetbalvelden, is het pand zeer geschikt voor de opslag van bulkgoederen.

DUURZAAM ONTWERP

Heembouw Architecten besteedde veel aandacht aan een groen en duurzaam ontwerp. Het deel van de parkeerplekken dat alleen tijdens piekuren in gebruik is, is voorzien van halfverharding, zodat het parkeerveld er ook aantrekkelijk uitziet wanneer er niet of weinig op geparkeerd wordt. De nieuwste technieken op het gebied van energieconsumptie en waterverbruik zijn in het gebouw toegepast. Zo wordt de energie die de zonnepanelen op het dak van het gebouw opwekken voor een deel direct toegepast in het warehouse. De rest wordt teruggeleverd aan de omgeving.

MEER INFORMATIE