Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. De aanpak van Design & Build werkt!
Nieuws - 30 March, 2021

De aanpak van Design & Build werkt!


Het ene project is nog maar net opgeleverd, of de bouw van de volgende bedrijfspanden is alweer in volle gang. Onze afdeling Design & Build bouwt momenteel aan bedrijfsruimten in onder andere Sneek en Hoeksche Waard. Beide projecten zijn mooie referenties voor onze werkwijze, van advies op maat in het voortraject tot een korte bouwtijd.

ADVIES OP MAAT VOOR EVERLAKE

In Sneek bouwen wij voor Everlake E-commerce een drielaags kantoorpand met magazijn op een mooie zichtlocatie aan het water. Het bedrijf runt meerdere webwinkels met een breed assortiment huishoudelijke gebruiksartikelen. Als je vanaf de A7 Sneek binnenrijdt, zie je het pand direct liggen. Niet alleen vanwege de locatie, maar ook door de opvallende gevelbeplating. De turnkey oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar.

De eerste contacten met Everlake E-commerce werden drie jaar geleden al gelegd. Lars Bekhuis, Manager Sales: “Het ontwerp dat we destijds maakten, werd niet goedgekeurd door de welstandscommissie. Samen met onze opdrachtgever en KatKoree architecten besloten we om het volledig te herzien. Het pand voldoet nu aan alle wensen en eisen van onze opdrachtgever, ook qua vormgeving. En dat terwijl we binnen het beschikbare budget blijven.”

KORTE BOUWTIJD VOOR PODOLAB HOEKSCHE WAARD

Een mooi voorbeeld van een project met een korte bouwtijd is het bedrijfspand dat we bouwen voor Podolab Hoeksche Waard (PLHW). PLHW produceert onder andere steunzolen en sandalen voor bedrijven binnen de podologie, podotherapie en orthopedische schoentechniek. Het nieuwe pand bestaat naast een werkplaats uit een kantoor en opslagruimte.

De staalconstructie staat en daarmee zijn de contouren van het gebouw nu al goed te zien. Dankzij een grondig voorbereidingstraject, waarin we het ontwerp samen met de klant hebben vastgesteld, kunnen we het complete bedrijfspand binnen drie maanden realiseren. Dat betekent dat we het begin juni gebruiksklaar opleveren. 

MEER INFORMATIE