Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuw bedrijfspand biedt Vortex Service B.V. ruimte voor groei
Nieuws - 17 March, 2021

Nieuw bedrijfspand biedt Vortex Service B.V. ruimte voor groei


Met het voorbereidende grondwerk is in Holten de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Vortex Service B.V. begonnen. Wij leveren het gebouw, dat bestaat uit een werkplaats met kantoor en magazijn, turnkey op. Dit betekent dat we het gehele bouwtraject, inclusief de afbouw, verzorgen.

MEER BEDRIJFSRUIMTE

Vortex Service B.V., nu nog gevestigd in Brummen, biedt service, reparatie en totaaloplossingen voor grondverzet- en bouwmachines. Vanwege de groei van het bedrijf is het huidige pand te klein geworden. De eigenaren gingen daarom op internet op zoek naar een partij die de bouw van nieuwe bedrijfsruimte volledig voor hen kan verzorgen en kwamen zo bij onze afdeling Design & Build terecht.

INTENSIEVE VOORBEREIDING

Na een intensief voorbereidingstraject, waarin samen met de opdrachtgever het ontwerp is geoptimaliseerd, is de bouw nu dus echt begonnen. Het pand, met een vloeroppervlak van zo’n 800 vierkante meter, krijgt een moderne uitstraling. Bovendien is het gasloos en komen er zonnepanelen op het dak. Loohuis Installatietechnieken uit Heeten levert de installaties voor het gebouw. Op deze nieuwe locatie met duurzame voorzieningen en volop ruimte om te groeien, is Vortex Service B.V. straks klaar voor de toekomst.

MEER INFORMATIE