Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Drie projecten voor Voortman op bedrijventerrein Oudeland
Nieuws - 07 October, 2020

Drie projecten voor Voortman op bedrijventerrein Oudeland


Op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs bouwen wij in opdracht van Heembouw mee aan drie bedrijfspanden. Het gaat om twee distributiecentra – Fource Logistics en Oudeland – en een bedrijfspand voor Zon Impex. Deze week leverden wij het distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics op en ging de montage van DC Oudeland van start. De montage van het pand voor Zon Impex staat gepland voor januari 2021.

OPLEVERING DC FOURCE LOGISTICS

Voor het nieuwe DC van auto-onderdelendistributeur Fource Logistics leverden en monteerden we de staalconstructie en de vloeren. Het duurzame pand is qua energie volledig zelfvoorzienend en heeft de kwalificatie BREEAM Excellent. Het heeft een oppervlakte van ruim 50.000 vierkante meter en bestaat uit een magazijn en een kantoor.

DUURZAAM DISTRIBUTIECENTRUM OUDELAND

DC Oudeland is ontworpen door Heembouw Architecten en heeft een oppervlakte van circa 20.300 vierkante meter. Het pand bestaat uit een magazijn, kantoorruimte en mezzanine. Wij leveren en monteren de 640 ton staalconstructie en de kanaalplaatvloeren. Ons montageteam is deze week gestart met zijn werkzaamheden, die zo’n acht weken zullen duren. Het duurzame distributiecentrum heeft als ambitie een BREEAM Very Good certificering.

HOOGWAARDIG BEDRIJFSPAND VOOR ZON IMPEX

Het nieuwe bedrijfspand voor Zon Impex, groothandel en handelsonderneming voor de horeca en supermarkten in de Benelux, komt op een zichtlocatie langs de N471 en krijgt een hoogwaardige uitstraling. Zo bestaat het gebouw uit twee in hoogte verschillende volumes die in elkaar geschoven zijn. Het warehouse heeft een hoogte van circa 11 meter. Daaromheen komt een tweede, lager volume met daarin het kantoor, de showroom en de expeditie. De gehele bedrijfshal bestaat uit 4800 vierkante meter. Voor dit project leveren en monteren wij de 200 ton staalconstructie, de vloeren en de borstweringselementen.

MEER INFORMATIE