Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuwe parkeergarages voor Vanderlande en Welkoop
Nieuws - 17 June, 2020

Nieuwe parkeergarages voor Vanderlande en Welkoop


In de afgelopen maanden bouwde Voortman Steel Construction mee aan twee parkeergarages. In Veghel bouwden we een parkeergarage voor Vanderlande Industries Holding B.V.. En in Apeldoorn bouwden we aan de bovengrondse parkeergarage bij het nieuwe servicekantoor en distributiecentrum (DC) van Welkoop.

DERDE UITBREIDING VOOR VANDERLANDE

De modulair opgebouwde parkeergarages van EZ Park zijn, naast demontabel en flexibel, snel uit te breiden. Een mooi voorbeeld hiervan is de parkeergarage van Vanderlande in Veghel. Deze werd al twee keer eerder uitgebreid. Nu bouwden Voortman en EZ Park een derde parkeergelegenheid, die het sluitstuk vormt tussen de bestaande parkeergarages. De nieuwe garage telt vier lagen en 381 parkeerplaatsen.

PARKEERGARAGE NIEUW DC WELKOOP

Voor de parkeergarage van Welkoop leverden en monteerden wij naast de staalconstructie ook de TT-vloeren, hekwerken, trappenhuizen en de gevel, die bestaat uit een gaaswand. De montagetijd bedroeg in totaal drie weken. De tweelaagse parkeergarage, die momenteel verder afgebouwd wordt, biedt straks plaats aan 185 auto’s.

EZ PARK

De ketensamenwerking EZ Park realiseert parkeergarages op maat. Voortman Steel Construction is één van de ketenpartners in deze samenwerking, naast Stam + De Koning, Holcon, Heezen, Vissers & Roelands architecten en Verhoeven & Leenders. Sinds 2014 ontwerpen en bouwen wij samen bovengrondse parkeergarages.

MEER INFORMATIE