Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. ‘Jumbo’ parkeergarage voor Jumbo Nieuwegein
Nieuws - 28 May, 2020

‘Jumbo’ parkeergarage voor Jumbo Nieuwegein


Voor Jumbo Supermarkten bouwden we samen met EZ Park de parkeergarage bij het nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein. Wat deze parkeergarage zo bijzonder maakt? Het formaat. De garage heeft een capaciteit van 1.277 parkeerplaatsen en 29 motorplaatsen, verdeeld over vier bouwlagen (begane grond en drie verdiepingen).

TOEKOMSTBESTENDIG

Zoals alle parkeergarages van EZ Park is ook deze demontabel en flexibel. Met een verdiepingshoogte van 4 meter is de begane grond in de toekomst te gebruiken als parkeervoorziening voor 160 distributiebussen. Ook het aantal laadpalen voor elektrische voertuigen is eenvoudig uit te breiden.

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden van Voortman Steel Construction bestonden uit het leveren en monteren van de staalconstructie, de TT-vloerelementen, de trappenhuizen en hekwerken. Voor de begroeiing van de gevel met klimplanten zijn stalen kaders voorzien. De parkeergarage is door middel van een passerelle verbonden met het distributiecentrum.

EFFICIËNTE SAMENWERKING

EZ Park en Voortman Steel Construction bouwen samen modulaire bovengrondse parkeergarages. Door te werken met een vast team zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken we efficiënt samen. Met als resultaat een snel ontwikkeltraject en een korte bouwtijd.

KENMERKEN PARKEERGARAGE

Aantal parkeerplaatsen: 1.277
Aantal lagen: 4 

MEER INFORMATIE