Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Reefer racks en doorlooptunnels voor Kloosterboer opgeleverd
Nieuws - 20 May, 2020

Reefer racks en doorlooptunnels voor Kloosterboer opgeleverd


Voor de nieuwe geautomatiseerde containerterminal van logistiek dienstverlener Kloosterboer Vlissingen B.V. leverden en monteerden wij 30 reefer racks en 38 reefer doorlooptunnels. Reefer doorlooptunnels bieden veilig toegang tot de reefer racks, waarin gestapelde containers van stroom worden voorzien. Wij kregen voor dit project een Design and Build opdracht van Kloosterboer. Naast de productie en montage verzorgden wij daarom ook het constructief ontwerp.

INTEGRALE OPLOSSING

Wij vroegen de heer Roy de Witte, Project Engineer bij Kloosterboer Vlissingen B.V., naar zijn keuze voor Voortman Steel Construction. Hij noemt als belangrijkste redenen de ruime ervaring, professionele uitstraling, goede prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat Voortman een volledige integrale oplossing levert. Hij voegt eraan toe: “Deze argumenten zijn zeker bevestigd. Voortman Steel Construction heeft reefer racks en doorlooptunnels van hoge kwaliteit geleverd. De eisen die wij aan het design stelden, zijn uitstekend vormgegeven en uitgevoerd.”

GEDREVENHEID

De reefer racks en doorlooptunnels voor Kloosterboer zijn eind april opgeleverd. De heer De Witte: “Prettig aan de samenwerking met Voortman Steel Construction is de gedrevenheid om samen een mooie oplossing neer te zetten. Ze hebben goed met ons meegedacht en (potentiële) problemen snel en efficiënt opgelost. Ook op locatie hebben wij, net als onze overige leveranciers, de samenwerking met Voortman als aangenaam ervaren.” Kloosterboer Containerterminal Vlissingen is over enkele maanden volledig operationeel en zal jaarlijks 250.000 TEU behandelen.

MEER INFORMATIE