Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ten Brinke Rijssen gaat voor verdere verduurzaming
Nieuws - 06 March, 2020

Ten Brinke Rijssen gaat voor verdere verduurzaming


Voortman Steel Construction werkt momenteel aan de verbouwing en uitbreiding van het pand van Natuursteen Totaal en Tegel Outlet aan de Morsweg in Rijssen. Vanwege de groei van het bedrijf was voor de tweede keer een uitbreiding nodig. Opdrachtgever Ten Brinke Transport en Recycling B.V. blijft zich continu ontwikkelen en kiest voor de uitvoering van zijn plannen opnieuw voor Voortman.

MEER CAPACITEIT

De showroom is uitgebreid met de bestaande opslaghal. Er werd een doorbraak gemaakt en in het nieuwe deel van de showroom is een grote glazen pui geplaatst. Direct achter de showroom is een nieuwe opslaghal gebouwd. Met deze grondige verbouwing is de capaciteit van zowel de showroom als de opslaghal van Natuursteen Totaal en Tegel Outlet flink vergroot.

VERDUURZAMEN

Tegelijkertijd bouwt Voortman op hetzelfde terrein een nieuwe opslaghal voor Ten Brinke Transport en Recycling. Bijzonder aan dit pand is dat de hoofddraagconstructie bestaat uit gerecycled staal. Ten Brinke is steeds op zoek naar manieren om te verduurzamen en wilde daarom ook al zijn panden voorzien van zonnepanelen. Onze engineers voerden hiervoor de berekeningen uit. Inmiddels heeft Voortman de constructies van de gebouwen waar nodig aangepast en zijn de zonnepanelen geïnstalleerd.

MEER INFORMATIE