Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Derde uitbreiding parkeergarage Vanderlande
Nieuws - 06 February, 2020

Derde uitbreiding parkeergarage Vanderlande


Na de bouw en twee eerdere uitbreidingen van de parkeergarage van Vanderlande Industries Holding B.V. in Veghel bouwt Voortman Steel Construction met ketenpartner EZ Park nu een volledig nieuwe parkeergarage voor het bedrijf.

VERBINDING MET BESTAANDE DELEN

De nieuwe garage (P3) vormt het sluitstuk tussen de bestaande delen van de parkeergarage, P1 en P2. Doordat hij hierop met zes bruggen aansluit, is P3 via deze garages te bereiken. De nieuwe garage heeft een vrije ruimte van de begane grond tot de tweede verdieping. Deze ruimte krijgt een verstevigd plafond en wandbeplating aan de kopgevels, zodat hij gebruikt kan worden als doorvoer- en opslaghal. Heftrucks kunnen via de deuren van de naastgelegen bestaande hallen in- en uitrijden.

MODULAIRE BOUW

De parkeergarage, die modulair is opgebouwd, bestaat uit vier lagen en telt 381 parkeerplaatsen. Voortman Steel Construction monteert de gehele bovenbouw van de garage, inclusief de prefab betonvloeren, trappenhuizen en hekwerken. Ons montageteam monteert momenteel de staalconstructie. Deze zal binnen zes weken gereed zijn. 

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

EZ Park, Voortman Steel Construction en Stam + De Koning Bouw B.V. bouwden samen al meerdere parkeergarages, naast deze vierde keer voor Vanderlande. De partijen bundelen hun kennis en ervaring in een gezamenlijk bouwproces. Met als resultaat: advies op maat voor de klant, snelle ontwikkeltrajecten en korte bouwtijden.

KENMERKEN PARKEERGARAGE

Afmeting (l x b x h): 110 x 40 x 18 m.
Aantal parkeerplaatsen: 381
Aantal lagen: 4 (maaiveld +3)
Bouwtijd: 6 weken

MEER INFORMATIE