Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Een kleurrijk gebouw voor FloriWorld
Nieuws - 09 January, 2020

Een kleurrijk gebouw voor FloriWorld


Voortman Steel Construction bouwt momenteel aan een opvallend kleurrijk gebouw, FloriWorld. Dit wordt hét experience center van de Nederlandse sierteeltsector. De kleurrijke beplating van het gebouw staat dan ook symbool voor de bollenvelden. De locatie is – hoe kan het ook anders – Aalsmeer, thuisbasis van de sierteeltsector. De bouw ging in april 2019 van start en zal ongeveer een jaar duren.

HONDERDDUIZENDEN BEZOEKERS

Jaarlijks verwacht FloriWorld enkele honderdduizenden bezoekers. Zij ervaren en ontdekken hoe bloemen en planten een rol spelen in ons welzijn en onze gezondheid. Het programma biedt naast ontspanning en spektakel ook educatie en informatie. In het gebouw bevinden zich verder nog een restaurant en vergader- en kantoorruimten voor onder meer Bloemenbureau Holland.

INTEGRAAL PROJECT

In opdracht van Boele & Van Eesteren verzorgt Voortman Steel Construction een integraal project. Wij leveren en monteren de staalconstructie, leggen de kanaalplaatvloeren, monteren de prefab trappen en de dak- en wandbeplating. In het voortraject vond er veel overleg plaats tussen Voortman en Boele & Van Eesteren. Na deze grondige voorbereiding begon Voortman slechts twee weken voor de start van de bouw met de productie van het project. De montage ging op de geplande datum van start en inmiddels is de opvallende beplating op het pand aangebracht.

MEER INFORMATIE