Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kippers Rijssen klaar voor de toekomst
Nieuws - 18 October, 2019

Kippers Rijssen klaar voor de toekomst


In samenwerking met bouwbedrijf Vastbouw en Loohuis Installatietechniek bouwt Voortman Steel Construction een nieuw bedrijfspand voor Kippers Rijssen. Dit bedrijf levert machines en gereedschappen voor de inrichting van de werkplaats. Vanwege de explosieve groei van het bedrijf, voor een groot deel dankzij de toenemende online verkopen, is het huidige pand te klein geworden.

BLIKVANGER

Het nieuwe bedrijfspand aan de Nijverdalseweg in Rijssen kenmerkt zich door een moderne uitstraling. Blikvanger is een grote, open showroom met veel glas, die klanten volop ruimte biedt om het uitgebreide assortiment te bekijken. Het gebouw bestaat daarnaast uit een opslagruimte en een klein kantoor. Het pand bevat een begane grond en een verdieping, beide met een oppervlakte van 1.200 m2.

DUURZAAM

Voortman Steel Construction verzorgt het gehele bouwtraject voor Kippers, van het aanvragen van de vergunning tot en met de oplevering van het gebouw. Met de ingebruikname van dit nieuwe pand is Kippers Rijssen in alle opzichten klaar voor de toekomst. Het gebouw biedt niet alleen ruimte voor groei, maar is bovendien duurzaam dankzij de installatie van een warmtepomp en zonnepanelen.

MEER INFORMATIE