Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Parkeergarage bij distributiecentrum Jumbo Nieuwegein
Nieuws - 10 September, 2019

Parkeergarage bij distributiecentrum Jumbo Nieuwegein


In samenwerking met EZ Park en bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel realiseert Voortman Steel Construction een nieuwe parkeergarage op het terrein van het nationaal distributiecentrum van supermarktketen Jumbo in Nieuwegein. De garage heeft een capaciteit van 1277 parkeerplaatsen en 29 motorstalplaatsen, verdeeld over vier bouwlagen (begane grond en drie verdiepingen).

Integrale oplossing

Voortman Steel Construction levert voor deze parkeergarage een integrale oplossing. De levering en montage van de staalconstructie, TT-vloerelementen, trappenhuizen en hekwerken en de gevelinvulling worden zorgvuldig op elkaar afgestemd, met als resultaat een effectieve samenwerking tussen de betrokken partijen. Deze aanpak levert synergievoordeel op voor onze klanten en, zeker zo belangrijk, voorkomt verrassingen op de bouwplaats.

De kracht van samenwerking

EZ Park en Voortman Steel Construction bouwen samen modulaire bovengrondse parkeergarages. De twee partijen bundelen hun kennis en expertise in een gezamenlijk bouwproces. Dit resulteert niet alleen in advies op maat voor de klant, maar ook in een snel ontwikkeltraject en korte bouwtijd.

Benieuwd naar onze parkeergarages?

Bekijk de onderstaande video of klik hier voor meer informatie.

Video EZ Park

MEER INFORMATIE