Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuw kantoorpand voor Ostermann in Nijverdal
Nieuws - 29 May, 2019

Nieuw kantoorpand voor Ostermann in Nijverdal


Voortman Steel Construction realiseert door middel van een Design & Build opdracht het nieuwe kantoorpand van Ostermann NL BV in Nijverdal. In samenwerking met EVE Architecten en Van Losser Installatiegroep werd de opdracht door Ostermann gegund aan Voortman Steel Construction. Als uitvoerende partij coördineert Voortman alle werkzaamheden; van ontwerp tot oplevering.

OSTERMANN

De Ostermann-Groep met een hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is in Europa een groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ruim 400 medewerkers is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

KANTOORPAND

Met het nieuwe kantoorpand in Nijverdal wil Ostermann haar marktaandeel verder uitbreiden en klanten nog beter voorzien van de benodigde producten. Opvallend aan het kantoorpand is de hoogwaardige afwerking van zowel de buiten- als binnenkant; de gevels krijgen luxe afwerkingen en van binnen krijgt het pand zwarte plafonds en gietvloeren.

In maart is Voortman gestart met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting wordt het pand eind 2019 opgeleverd.

MEER INFORMATIE