Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bijzonder verbouwproject voor Voortman Steel Construction
Nieuws - 24 January, 2019

Bijzonder verbouwproject voor Voortman Steel Construction


In opdracht van Marnixsign begon Voortman Steel Construction in 2018 aan een bijzonder verbouwproject. Het bijzondere aan dit project is dat wij de kantoorruimte voor Marnixsign niet alleen renoveren, maar er een complete verdieping bij op bouwen. Dat vraagt om een creatieve aanpak.

HOE ZIET HET PROCES ERUIT?

Het ontwerp voor de kantoorruimte is gemaakt door een architect die is ingeschakeld door Marnixsign. Na het ontwerp werd een team van vijf enthousiastelingen van Voortman Steel Construction bij het project betrokken. Zij zorgen voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor de uitvoering van het project en bestellen de materialen.

Omdat het kantoorpand al deels bestaat, vraagt dit project om een andere, creatievere aanpak. Het nieuwe gedeelte moet gekoppeld worden aan het bestaande kantoorpand. Dat betekent een inventief staaltje constructiewerk met het plaatsen van nieuwe funderingen en het waterdicht aansluiten van het nieuwe deel op het oude deel. Daarnaast moeten we doorbraken in het bestaande pand creëren. Dat maakt dit project een echte ‘hersenkraker’.

WAAR STAAN WE NU?

Op dit moment is het sloopwerk gedaan en zit de fundering er in. Wij kunnen beginnen met het maken en opzetten van de staalconstructie. Naar verwachting leveren wij eind maart 2019 op.

MEER INFORMATIE