Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Knap staaltje vakmanschap voor nieuwbouw Bosman Van Zaal
Nieuws - 31 May, 2018

Knap staaltje vakmanschap voor nieuwbouw Bosman Van Zaal


Bosman Van Zaal ontwikkelt en bouwt kassen voor de internationale glastuinbouw en levert de bijbehorende technische systemen. De groei van het bedrijf maakt de bouw van een nieuw bedrijfspand noodzakelijk. Heembouw B.V. realiseert daarom een nieuwe productiefaciliteit met kantoor op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer.

BIJZONDERE AANLEIDING

In opdracht van Heembouw levert en monteert Voortman de 1.000 ton staalconstructie, de kanaalplaatvloeren en prefab betonnen gevelelementen. De samenwerking met Voortman Steel Construction kwam mede tot stand op verzoek van opdrachtgever Bosman Van Zaal. Zij kochten onlangs machines bij ons zusterbedrijf Voortman Steel Machinery, die zij gaan inzetten bij de productie van kasconstructies.

VAKMANSCHAP VEREIST

Een vakwerkspant met honingraatstructuur heeft een prominente plaats gekregen in de gevel van het nieuwe pand, als verwijzing naar het bedrijfslogo van Bosman Van Zaal. De productie van dit spant, met een totale lengte van 45 meter, vereiste het nodige vakmanschap van onze lassers. Het spant werd deze week gemonteerd.

MEER INFORMATIE