Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Parkeergarage bij logistiek centrum DPD
Nieuws - 10 April, 2018

Parkeergarage bij logistiek centrum DPD


Op het terrein van het nieuwe distributiecentrum voor pakketbezorgingsdienst DPD realiseert EZ Park een parkeergarage. In opdracht van EZ Park bouwt Voortman Steel Construction hieraan mee. Dit is binnen een tijdsbestek van zo’n acht maanden de derde parkeergarage die de beide partijen samen uitvoeren.

OP MAAT GEMAAKT

De parkeergarage heeft drie verdiepingen en biedt ruimte aan zowel distributiebussen als aan personenauto’s. De extra hoogte en de kolomafstanden van 10 meter maken de begane grondlaag geschikt voor 48 distributiebussen. De verdiepingen zijn uitgevoerd met een standaardhoogte voor personenauto’s en onder de hellingbaan is een fietsenstalling voorzien. Een industriële stalen brug verbindt de garage met de kantoren en het depot.

Ook voor deze parkeergarage levert Voortman Steel Construction een integraal pakket, bestaand uit de staalconstructie, de TT-vloeren, trappen, hekwerken en beplating van het trappenhuis. Dankzij de langdurige samenwerking tussen de partijen verloopt het bouwtraject steeds sneller en efficiënter.

MEER INFORMATIE