Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Efficiënt bouwproces bij realisatie Green Trade Center
Nieuws - 22 March, 2018

Efficiënt bouwproces bij realisatie Green Trade Center


Het nieuwe Green Trade Center, handelscentrum voor planten, bloemen en aanverwante producten in Aalsmeer, opende een maand geleden zijn deuren. In opdracht van Boele & van Eesteren B.V. realiseerde Voortman Steel Construction de staalconstructie van het gebouw.

AANVULLENDE WERKZAAMHEDEN

Naast de staalconstructie van 580 ton leverde en monteerde Voortman ook de dak- en gevelbekleding, de vloeren, de trappen en hekken en de composiet luifel van het gebouw. Voortman voerde ook aanvullende werkzaamheden uit, zoals het realiseren van doorbraken naar de bestaande panden. Met deze werkwijze namen we onze opdrachtgever werk uit handen en droegen we bij aan een efficiënt bouwproces.

BOUWTEAM

Voortman en Boele & van Eesteren vormden voor dit project een bouwteam. Projectleider Paco Alblas van Boele & van Eesteren: “Het voordeel van het werken in een bouwteam is dat er al in een vroegtijdig stadium nagedacht wordt over het ontwerp en de constructieve aspecten, in combinatie met de mogelijkheden op het gebied van realisatie. Een ander voordeel is dat er tijdens het ontwerpproces gestuurd kan worden op een goede prijs-kwaliteitverhouding. De input van specialisten is hierbij van groot belang, omdat zij als geen ander op de hoogte zijn van de laatste technieken en een belangrijke, meedenkende rol vervullen.”

MEER INFORMATIE