Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Parkeergarage op Brainport Industries Campus
Nieuws - 29 September, 2017

Parkeergarage op Brainport Industries Campus


Over enkele weken start Voortman Steel Construction met de bouw van een parkeergarage op de Brainport Industries Campus in Eindhoven, in opdracht van ketenpartner EZ Park.

Integrale projectaanpak

De Brainport Industries Campus brengt de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio Eindhoven bij elkaar. Zij delen hoogwaardige faciliteiten als clean rooms, flexibele productieruimtes en magazijnen. Op de campus realiseren EZ Park en Voortman een parkeergarage, die plaats biedt aan 972 auto’s en 194 fietsen. Naast de staalconstructie levert en monteert Voortman ook vloeren, trappen en hekwerken. Met deze integrale projectaanpak neemt Voortman EZ Park veel werk uit handen.

Voordelen ketensamenwerking

Na de uitbreiding van de parkeergarage van Vanderlande en de nieuwbouw van een parkeergarage op de campus van de Universiteit Wageningen, is dit het derde project dat ketenpartners Voortman Steel Construction en EZ Park dit jaar samen uitvoeren. Belangrijke voordelen van de samenwerking zijn een snel ontwikkeltraject en een korte bouwtijd. De bouw gaat volgende week van start. Zo’n zes weken later beginnen de monteurs van Voortman Steel Construction met hun werkzaamheden. De oplevering van de parkeergarage staat begin mei 2018 gepland.

Kenmerken parkeergarage

  • Afmeting: 64 x 83 meter (LxB)
  • Aantal parkeerplaatsen: 972
  • Aantal lagen: 5 (inclusief begane grond)
  • Fietsenstalling: 194 fietsen
  • Bouwtijd staalconstructie: 13 weken

MEER INFORMATIE