Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Parkeergarage op de campus van de Wageningse Universiteit
Nieuws - 31 August, 2017

Parkeergarage op de campus van de Wageningse Universiteit


Opnieuw bouwt Voortman Steel Construction een parkeergarage in opdracht van EZ Park. Deze keer op de Wageningen University & Research Campus.

START WERKZAAMHEDEN

De nieuwe parkeergarage biedt ruimte aan 422 auto’s en op de parkeerplaats buiten is er plaats voor nog eens 32 auto’s. De gevel van de parkeergarage wordt uitgevoerd in een combinatie van hout en beplanting. Het montageteam van Voortman Steel Construction start half oktober met zijn werkzaamheden, die ongeveer zeven weken zullen duren. De verwachte oplevering van de parkeergarage is begin 2018.

VOORDELEN VAN SAMEN BOUWEN

Ketenpartners Voortman Steel Construction en EZ Park realiseerden samen al meerdere parkeergarages. Afgelopen mei leverden zij de uitbreiding van de parkeergarage van Vanderlande op, die ze in 2014 samen bouwden. Belangrijke voordelen van de samenwerking zijn een snel ontwikkeltraject en een korte bouwtijd. Deze worden mede mogelijk gemaakt door de complete levering van Voortman Steel Construction. Naast de staalconstructie levert en monteert Voortman de betonvloeren, trappen en hekwerken.

KENMERKEN

Aantal parkeerplaatsen: 422 binnen en 32 buiten
Aantal lagen: 3 (maaiveld + 2)
Bouwtijd staalconstructie: 7 weken
ARCHITECT: Vissers & Roelands Architecten & Ingenieurs

MEER INFORMATIE