Meld je aan voor onze steelupdate
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Opnieuw opdracht voor groot distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo
Nieuws - 01 February, 2017

Opnieuw opdracht voor groot distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo


Nadat het eerder de staalconstructie van het Europese distributiecentrum van ontwerper Michael Kors realiseerde, kreeg Voortman Steel Construction eind vorig jaar opnieuw opdracht voor de bouw van een groot distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo. Opdrachtgever is ook deze keer Wijnen Bouw B.V.

SNELHEID VAN HANDELEN

Het gebouw, met een totale oppervlakte van 105.000 m2, bestaat uit een kantoor en meerdere warehouses. Bij het ontwerp en de bouw van dit innovatieve distributiecentrum streeft de eindgebruiker naar het BREEAM-certificaat ‘very good’. Voor Voortman Steel Construction bestaat de opdracht uit de levering en montage van de 4.000 ton staalconstructie, die voorzien wordt van een poedercoating. De monteurs van Voortman Steel Construction beginnen in maart met hun werkzaamheden, die ze eind augustus zullen afronden.

Wijnen Bouw B.V. kiest opnieuw voor Voortman Steel Construction, onder andere vanwege de korte tijd waarbinnen het distributiecentrum gerealiseerd moet worden. Tijdens eerdere projecten heeft Voortman bewezen dit – mede dankzij de soepele samenwerking met Wijnen Bouw – te kunnen waarmaken.

Ontdek bouwen met Voortman