Meld je aan voor onze steelupdate

MODULAIRE parkeergarage bouwen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een modulaire parkeergarage? Wij kunnen u daar snel in adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over ruime expertise voor het bouwen van een modulaire parkeergarage. Samen brengen we uw wensen  in kaart. Een modulaire parkeergarage laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Een modulaire parkeergarage is financieel aantrekkelijk, zeker in combinatie met de korte bouwtijd.

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

Terwijl de vraag naar parkeervoorzieningen groeit, is de beschikbare ruimte beperkt. De bereikbaarheid en de beschikbare parkeergelegenheid zijn belangrijk voor de beeldvorming van de bezoeker. Een modulaire parkeergarage is de ideale oplossing op (kleine) locaties waar grote parkeercapaciteit wordt gevraagd. De toepassing van standaardelementen in onze bouwsystematiek biedt de mogelijkheid de parkeergarages voor zowel een korte als lange periode te gebruiken. Onze grondige voorbereiding zorgt voor een zeer snelle doorlooptijd in vergelijking met een traditionele bouwmethode. Daarom analyseren onze parkeerspecialisten eerst uw wensen en eisen. Hiermee leggen we de basis voor het ontwerp en de realisatie van uw modulaire parkeergarage. Aan de hand van de voorbereidende gesprekken stellen wij een uitgewerkt parkeerplan voor u op. 

Modulaire parkeergarage bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

Ons modulaire bouwsysteem zorgt voor een snelle, efficiënte en duurzame bouwmethodiek. Een demontabele parkeergarage bestaat uit verschillende standaardelementen die op de bouwplaats worden geassembleerd. Onze modulaire parkeergarages kunnen worden gedemonteerd en elders worden opgebouwd, in dezelfde of in een andere vorm. De modulaire bouw met standaardelementen heeft als voordeel dat uitbreidingen en wijzigingen gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden. Ook fasering is goed mogelijk, zowel in de hoogte als in de lengte. Op basis van één van onze modules ontwerpen we in BIM een modulaire parkeergarage op maat die voldoet aan alle gebruiks- en kwaliteitseisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad voor het bouwtraject. Tijdens de bouw nemen wij u waar mogelijk werk uit handen. Is uw nieuwe modulaire parkeergarage opgeleverd? Dan denkt onze partner EZ Park graag met u mee over de exploitatie en het beheer. 

Meer weten over modulaire parkeergarages?

BENIEUWD NAAR DE BOUWKOSTEN VAN UW MODULAIRE PARKEERGARAGE?

Bent u benieuwd naar de bouwkosten van een modulaire parkeergarage? Als specialist in het ontwikkelen en realiseren van modulaire parkeergarages kunnen wij snel een indicatief kostenoverzicht opstellen. Wilt u meer weten over de bouwkosten van uw parkeergarage? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op over de bouw van een modulaire parkeergarage

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW MODULAIRE PARKEERGARAGE?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen voor uw modulaire parkeergarage en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor een staalconstructie? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan modulaire parkeergarages, van klein tot groot. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor modulaire parkeergarages. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken, of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de kosteninschatting - geheel vertrouwelijk - zo snel mogelijk.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE MODULAIRE PARKEERGARAGES

SAMEN BOUWEN AAN MODULAIRE PARKEERGARAGES