Meld je aan voor onze steelupdate

LOODS bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een loods? Een loods laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Eén die jarenlange ervaring heeft in het bouwen van een loods. Over de locatie of de eventuele inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Iedere loods heeft zijn eigen bestemming. Hierdoor vereist iedere loods een compleet nieuw plan, afgestemd op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, de eventuele inrichting en voorzieningen, etc. Deze punten bespreken we in het voortraject. Wanneer wij uw loods bouwen, staan uw wensen centraal gedurende het hele proces. Na het gesprek stellen we een plan met de bijbehorende investeringsoverzichten op.

Loods bouwen: van begin tot eindoplevering

Een loods bouwen begint met een goede voorbereiding. Wij stellen een planning op, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven. Deze is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw loods berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW LOODS

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw loods, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een loods met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie weer van uw loods.

Bereken de kosten van uw loods

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW LOODS?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan uiteenlopende projecten, zoals logistieke centra en bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert staalconstructies voor loodsen. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE LOODSEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE LOODSEN