Meld je aan voor onze steelupdate

LOGISTIEKE BEDRIJFSHAL bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een logistieke bedrijfshal? Een logistieke bedrijfshal laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel kennis en kunde in het bouwen van een logistieke bedrijfshal. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u dankzij onze expertise in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, vinden wij individueel advies tijdens het voortraject belangrijk. Wij kijken naar het bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist iedere logistieke bedrijfshal een op maat gemaakt plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. Al deze aandachtspunten bespreken we met u in het voortraject. Wanneer wij uw logistieke bedrijfshal bouwen, staan uw wensen centraal gedurende het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Logistieke bedrijfshal bouwen: van begin tot eindoplevering

Een logistieke bedrijfshal bouwen kan veel tijd in beslag nemen. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning, waarbij bepaalde zaken afhankelijk zijn van externe factoren zoals gestelde eisen. De planning, die we zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw logistieke bedrijfshal berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW LOGISTIEKE BEDRIJFSHAL

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten voor de realisatie van uw logistieke bedrijfshal, heeft Voortman Steel Construction een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een logistieke bedrijfshal met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw logistieke bedrijfshal.

Bereken de kosten van uw logistieke bedrijfshal

XL STAALCONSTRUCTIE VOOR UW LOGISTIEKE BEDRIJFSHAL?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor (XL) staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige (XL) staalconstructies voor logistieke bedrijfshallen. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw gewenste (XL) staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE LOGISTIEKE BEDRIJFSHAL

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE LOGISTIEKE BEDRIJFSHAL