Meld je aan voor onze steelupdate

Kantoorruimte NODIG of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van kantoorruimte? Een kantoorruimte laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines onder één dak heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel expertise opgeleverd in het bouwen van een kantoorruimtes. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij deze kennis in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies tijdens het voortraject. Wij kijken naar het bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een uniek bedrijfsproces en logistieke indeling. Hierdoor vereist iedere kantoorruimte een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid werkplekken, de faciliteiten, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw kantoorruimte realiseren, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Kantoorruimte bouwen: van begin tot eindoplevering

Een kantoorruimte bouwen begint met een goede voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Uiteraard zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren zoals gestelde eisen. De planning, die we zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw kantoorruimte berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW KANTOORRUIMTE

Om u een inzicht te geven in de bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw kantoorruimte, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kantoorruimte met duurzame installaties. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw kantoorruimte.

Bereken de kosten van uw kantoorruimte

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW KANTOORRUIMTE?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor kantoorruimte. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de staalconstructie bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE KANTOORRUIMTES

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE KANTOORRUIMTES