Meld je aan voor onze steelupdate

KANTOORPAND bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de nieuwbouw van een kantoorpand? Een kantoorpand laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Wij beschikken over expertise die nodig is voor het bouwen van een kantoorpand. Of het nu gaat om de juiste locatie of een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Ieder bedrijfsproces is anders.  Bij ons bent u verzekerd van advies op maat.  Samen met u brengen we uw wensen gedetailleerd in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Wanneer wij uw kantoorpand bouwen, staan uw wensen centraal gedurende het hele proces. Ieder kantoorpand heeft een unieke indeling. Daarom stellen wij voor uw nieuwe kantoorpand een plan op dat is afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid werkplekken, de faciliteiten, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject.  Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Kantoorpand bouwen: van begin tot eindoplevering

Een kantoorpand bouwen vraagt om een goede voorbereiding. Op basis van de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Daaarbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals gestelde eisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw kantoorpand berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW KANTOORPAND

Om u een inzicht te geven in de bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw kantoorpand, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kantoorpand met kantoorruimte en duurzame installaties. Aan de hand van de geselecteerde gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw kantoorpand.

Bereken de kosten van uw kantoorpand

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW KANTOORPAND?

U hebt vergevorderde bouwplannen en bent op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland mee aan grote kantoren of bedrijfspanden voor diverse bouwpartners. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor kantoren. Naast het leveren van staalconstructies denken wij met u mee tijdens de bouwfase om op basis van een slim ontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te kunnen realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de door u gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk toe.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE KANTOREN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE KANTOREN