Meld je aan voor onze steelupdate

KWALITeits STAALCONstructie voor UW INDUSTRIEPROJECT?

Heeft u plannen voor de realisatie van een industrieel gebouw of pand en bent u op zoek naar een industriële staalbouwer die staat voor kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction ontwerpt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige industriële staalconstructies. Bouwen met Voortman Steel Construction betekent samenwerken met een bouwpartner die alle disciplines in huis heeft. Eén die dankzij jarenlange ervaring beschikt over expertise in het bouwen van grote, complexe industriële staalconstructies. 

Complexe industriële staalconstructies

Onze kracht ligt in het realiseren van grootschalige, complexe industriële staalconstructies, waarbij we maatwerk leveren. Onze toegevoegde waarde is dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van het project met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw industriële staalconstructie. 

Meer dan alleen een staalbouwer

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast industriële staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook dak- en gevelbekleding, trappen, bordessen en hekwerken voor industriële projecten. Hiervoor werken we samen met leveranciers van kwaliteitsproducten. Met jarenlange ervaring in het bouwen van staalconstructies voor industriële gebouwen en panden kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan. 

Lees meer over industriebouwNeem contact op

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meerNeem contact op

UW INDUSTRIËLE STAALBOUW PARTNER

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde (industriële) bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Door een goede afstemming van de verschillende processen kunnen we deze optimaliseren en zo faalkosten tot een minimum reduceren. Wij ontwikkelen en realiseren industriële projecten in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Lees meer over industriebouwNeem contact op

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN INDUSTRIËLE STAALCONSTRUCTIES

STAALCONSTRUCTIE VOOR DE INDUSTRIE