Meld je aan voor onze steelupdate

FABRIEK bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de bouw van een fabriek? Een fabriek laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis en kunde voor het bouwen van een fabriek. Van een geschikte locatie tot een optimale inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. We brengen uw wensen in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Uw productieproces centraal

Ieder bedrijf heeft een uniek productieproces. Hierdoor vraagt iedere te bouwen fabriek om een plan op maat, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de opstelling van de machines, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw fabriek bouwen, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Na het gesprek stellen we voor u een compleet plan met bijbehorende investeringsoverzichten op.

Fabriek bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

Een fabriek bouwen vraagt om een goede voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Hierbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals de voor vergunningen gestelde eisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw fabriek berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW FABRIEK

Om u een inzicht te geven in de eventuele bouwkosten voor de realisatie van uw fabriek, heeft Voortman Steel Construction een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard ontwerpen, zoals een fabriek met kantoorruimte en duurzame installaties. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie voor uw fabriek.

Bereken de kosten van uw fabriek

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW FABRIEK?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse opdrachtgevers mee aan uiteenlopende projecten, zoals grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor fabrieken. Bij het leveren van staalconstructies denken wij tijdens de ontwerpfase al met u mee, om op basis van een slim ontwerp de staalconstructie snel en efficiënt te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de door u gewenste staalconstructie te bespreken, of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Neem contact op over de bouw van fabriek

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE FABRIEKEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE FABRIEKEN