Meld je aan voor onze steelupdate

STAALCONstructie voor ENERGIECENTRALE?

Heeft u plannen voor de realisatie van een energiecentrale en bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige staalbouwer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction ontwerpt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige staalconstructies voor energiecentrales.  Bouwen met Voortman Steel Construction betekent samenwerken met een bouwpartner die alle disciplines in huis heeft.  Eén die dankzij jarenlange ervaring beschikt over de nodige expertise voor het bouwen van grote en complexe industriële staalconstructies.

Complexe staalconstructies

Onze kracht ligt in het realiseren van grootschalige complexe staalconstructies voor energiecentrales, waarbij we maatwerk leveren. Onze toegevoegde waarde is dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van de energiecentrale met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw energiecentrale. 

Meer dan alleen een staalbouwer

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook dak- en gevelbekleding, trappen, bordessen en hekwerken voor energiecentrales. Hiervoor werken we samen met leveranciers van producten van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van staalconstructies voor energiecentrales kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan. 

Lees meer over industriebouwNeem contact op

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meerNeem contact op

UW STAALBOUWPARTNER VOOR ENERGIECENTRALES

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Door de verschillende processen te optimaliseren kunnen we faalkosten tot een minimum reduceren. Wij ontwikkelen en realiseren projecten in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Lees meer over industriebouwNeem contact op

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE ENERGIECENTRALES

STAALCONSTRUCTIES VOOR ENERGIECENTRALES