U wilt een showroom laten bouwen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardige showrooms. Dankzij onze expertise en ons bouwproces op maat kunnen wij u volledig van dienst zijn bij de turnkey bouw van uw showroom.

Specialist in het bouwen van showrooms

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen. Uiteraard staan hierbij uw eisen en wensen steeds centraal. We bouwen solide en garanderen korte voorbereidingen, een korte bouwtijd en vaste prijzen. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Direct inzicht in de bouwkosten van uw nieuwe showroom

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw showroom, hebben we een reken- en ontwerptool ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard ontwerpen van showrooms om op basis hiervan de grootte en de faciliteiten te bepalen. Na invoering van de gegevens genereert het programma een offerte met een investeringsoverzicht.

 


De voordelen voor u op een rij:

  • Voortman Steel Construction kent het bouwtraject van a tot z
  • Uw visie is leidend tijdens het gehele traject
  • Direct inzicht in de kosten met onze halconfigurator
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces
  • Turnkey opgeleverde showroom

Gerealiseerde showrooms

We hebben door heel Nederland nieuwe showrooms gerealiseerd. Hieronder ziet u een aantal nieuwbouw projecten uit ons portfolio.

Like & Follow Voortman:

 
 

System building
projects

Request a
quotation

Contact
Voortman