Sign up to our steelupdate
  1. Home
  2. News
  3. Ten Brinke Rijssen aims to further improve sustainability
Nieuws - 06 March, 2020

Ten Brinke Rijssen aims to further improve sustainability


Voortman Steel Construction is currently working on the renovation and expansion of the building of Natuursteen Totaal, supplier of natural stones. Since the company is growing fast, a second expansion was necessary. Client Ten Brinke Transport and Recycling B.V. is continuously developing and has selected Voortman Steel Construction once again for the execution of his plans.

MORE CAPACITY

De showroom van Natuursteen Totaal is uitgebreid met de bestaande opslaghal. Er werd een doorbraak gemaakt en in het nieuwe deel van de showroom is een grote glazen pui geplaatst. Direct achter de showroom is een nieuwe opslaghal gebouwd. Met deze grondige verbouwing is de capaciteit van zowel de showroom als de opslaghal van Natuursteen Totaal flink vergroot.

IMPROVING SUSTAINABILITY

Tegelijkertijd bouwt Voortman op hetzelfde terrein een nieuwe opslaghal voor Ten Brinke Transport en Recycling. Bijzonder aan dit pand is dat de hoofddraagconstructie bestaat uit gerecycled staal. Ten Brinke is steeds op zoek naar manieren om te verduurzamen en wilde daarom ook al zijn panden voorzien van zonnepanelen. Onze engineers voerden hiervoor de berekeningen uit. Inmiddels heeft Voortman de constructies van de gebouwen waar nodig aangepast en zijn de zonnepanelen geïnstalleerd.