News

Een certificaat voor het gebruik van duurzaam hout: dat lijkt voor een staalbouwbedrijf niet voor de hand liggend. Toch ontvingen wij onlangs van certificeringsinstelling SKH het FSC®-CoC-certificaat. De aanleiding voor deze certificering is het project Condor Group in Hasselt, dat volgens het label Outstanding van BREEAM-NL opgeleverd wordt.

Fakkert Diervoeders B.V. in Laag Zuthem (Heino) ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige diervoeders. Voortman Steel Construction kreeg opdracht voor de uitbreiding van het bedrijfspand, met als doel modernisering en vergroting van de productiecapaciteit. Voortman voert de bouwwerkzaamheden van fundatie tot oplevering uit. De opdrachtgever voert zelf het sloop- en grondwerk en de installatiewerkzaamheden uit.

Binnenkort start Voortman Steel Construction met de uitvoering van twee nieuwe projecten. Voor Gebr. Gorisse in Oosterhout bouwen wij vier bedrijfshallen met kantoor en voor Döbber Bedrijfswagens & Autoservice in Geesteren een nieuwe garage met kantoor.

Bij een Design & Build project vervult Voortman Steel Construction de rol van zowel hoofdconstructeur als aannemer. Wij berekenen de staalconstructie en de dak- en wandbekleding van het gebouw en optimaliseren het ontwerp. De constructeurs van VSC maken zelf het ontwerp, waarbij zij hoofd- en detailengineering op elkaar afstemmen.

In 2016, Voortman Steel Construction delivered in cooperation with Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf B.V. the first 20 earthquake-proof houses in the province of Groningen (NL). The houses have been structurally strengthened by means of prefab steel structures. After this successful pilot, Rottinghuis and Voortman were assigned for the reinforcement of another 64 houses, divided over 15 housing blocks, last year.

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

Request a
quotation

Contact
Voortman