Bereken zelf de kosten van uw nieuwe bedrijfspand

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand, heeft Voortman Steel Construction een reken- en ontwerptool ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfshal met kantoorruimte. Na invoering van de gegevens genereert het programma een offerte met een investeringsoverzicht.

Bedrijfspand configureren en kosten berekenen

 


Voortman Steel Construction, uw bouwpartner

Voor de realisatie van uw nieuwe bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardig bedrijfsvastgoed. We bouwen door heel Nederland herkenbare bedrijfshallen, kantoren, showrooms en distributiecentra voor diverse doeleinden. Dankzij onze expertise en ons bouwproces op maat kunnen wij u volledig van dienst zijn bij de turnkey bouw van uw bedrijfspand.  

Specialist in het bouwen van bedrijfspanden

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen. Uiteraard staan hierbij uw eisen en wensen steeds centraal. We bouwen solide en garanderen korte voorbereidingen, een korte bouwtijd en vaste prijzen. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. 

De voordelen voor u op een rij:

  • Direct inzicht in de kosten met onze halconfigurator
  • Uw visie is leidend tijdens het gehele traject
  • Voortman Steel Construction kent het bouwtraject van a tot z
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces
  • Turnkey opgeleverd bedrijfspand

Gerealiseerde bedrijfspanden

We hebben door heel Nederland nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. Hieronder ziet u een aantal projecten uit ons portfolio.

Like & Follow Voortman:

 
 

System building
projects

Request a
quotation

Contact
Voortman