Meld je aan voor onze steelupdate

distributiecentrum bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een distributiecentrum? Een distributiecentrum laten bouwen door onze afdeling Design & Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Eén die dankzij jarenlange ervaring  beschikt over de nodige expertise voor het bouwen van een distributiecentrum. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases van de bouw adviseren. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Wij geven u persoonlijk advies tijdens het voortraject en brengen samen met u uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Uw distributiebedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Dit vraagt om een op maat gemaakt plan, afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. In een eerste gesprek komen al deze punten aan bod. Wanneer wij uw distributiecentrum bouwen, staan in het bouwtraject uw wensen centraal. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Distributiecentrum bouwen: van begin tot eindoplevering

De bouw van een distributiecentrum dat aan al uw wensen voldoet, begint met een goede voorbereiding. Op basis van het ontwerp kunnen wij u een exact overzicht geven van de planning. Tijdens het bouwtraject is deze planning onze leidraad. We proberen deze uiteraard zoveel mogelijk te handhaven. We houden u tijdens de bouw van uw distributiecentrum steeds op de hoogte van de voortgang.

Direct de kosten van uw distributiecentrum berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW DISTRIBUTIECENTRUM

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten van uw distributiecentrum, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een distributiecentrum met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw distributiecentrum.

Bereken de kosten van uw distributiecentrum

XL STAALCONSTRUCTIE VOOR UW DISTRIBUTIECENTRUM?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor (XL) staalconstructies? Voortman Design and Build bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Design and Build produceert, levert en monteert hoogwaardige (XL) staalconstructies voor distributiecentra. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook met u mee tijdens de bouwfase om op basis van een slim ontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste (XL) staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE DISTRIBUTIECENTRA

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE DISTRIBUTIECENTRA