Meld je aan voor onze steelupdate

distributiecentrum bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een distributiecentrum? Een distributiecentrum laten bouwen door onze afdeling Design & Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over expertise voor het bouwen van een distributiecentrum. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij onze kennis in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij u persoonlijk advies tijdens het voortraject. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen goed in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder distributiebedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist ieder distributiecentrum een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek. Wanneer wij uw distributiecentrum bouwen, staan in het bouwtraject uw wensen centraal. Na het gesprek stellen we voor u een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten op.

Distributiecentrum bouwen: van begin tot eindoplevering

De bouw van een distributiecentrum begint met een goede voorbereiding. Op basis van het ontwerp kunnen wij u een exact overzicht geven van de planning. Deze planning, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject. Tijdens de bouw van uw distributiecentrum houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Direct de kosten van uw distributiecentrum berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW DISTRIBUTIECENTRUM

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw distributiecentrum, heeft Voortman Steel Construction een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een distributiecentrum met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw distributiecentrum.

Bereken de kosten van uw distributiecentrum

XL STAALCONSTRUCTIE VOOR UW DISTRIBUTIECENTRUM?

Hebt u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor (XL) staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige (XL) staalconstructies voor distributiecentra. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste (XL) staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Lars & Olaf:
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Lars & Olaf:
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE DISTRIBUTIECENTRA

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE DISTRIBUTIECENTRA