Meld je aan voor onze steelupdate

Parkeergarage bouwen?

In samenwerking met EZ Park bouwt Voortman Steel Construction bovengrondse modulaire parkeergarages. We bieden voor elk parkeervraagstuk een antwoord op maat. Bij ons bent u verzekerd van korte bouwtijden, heldere afspraken, minimale overlast tijdens de bouw en een passend eindresultaat, dat aan al uw eisen voldoet. Wij beheersen het gehele bouwtraject, van eerste ontwerp tot oplevering.

Scroll
Contact opnemen Wat we doen Waarom Voortman Onze projecten Contact opnemen Laatste nieuws

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

De parkeergarage is vaak het eerste en ook het laatste contact met een locatie. De bereikbaarheid en de beschikbare parkeergelegenheid zijn dan ook belangrijk voor de beeldvorming van de bezoeker. Daarom voeren onze parkeerspecialisten eerst een analyse uit om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Hiermee leggen we de basis voor het ontwerp en de realisatie van uw parkeergarage.

Tijdens het gehele bouwtraject nemen wij u waar mogelijk graag werk uit handen. Ook na oplevering van uw nieuwe parkeergarage denkt onze partner EZ Park graag met u mee over de exploitatie en het beheer. Kortom: wij maken van uw parkeerprobleem een parkeerplan!

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Milieu: FSC
COC

Samen bouwen met een betrouwbare partner

Kiest u voor de realisatie van uw bovengrondse parkeergarage voor EZ Park en Voortman Steel Construction, dan zorgen wij ervoor dat uw parkeerprobleem een parkeerplan wordt. Wij stellen de juiste vragen en gaan vervolgens met deze informatie aan de slag. Op basis van een grondige analyse van uw parkeervraagstuk en uw wensen en eisen maken we een passend ontwerp.

Ontwerpfase
In de ontwerpfase brengen wij uw wensen en uitgangspunten in kaart. Ons team van parkeerspecialisten analyseert uw parkeervraagstuk. Op deze manier krijgen we inzicht in uw eisen op het gebied van:

  • Veiligheid (brandveiligheid, veilige indeling, maar ook sociaal veilig)
  • Modulaire opbouw: mogelijkheden tot uitbreiding
  • Flexibele indeling
  • Kolomvrij parkeren
  • Logische routing
    Overzichtelijkheid: lange zichtlijnen.

Op basis hiervan maken wij een passend ontwerp en een overzicht van de bijbehorende investeringskosten.

Bouwfase
Na goedkeur van het ontwerp stellen we een koopovereenkomst en een passende planning op. Ook kunnen we met u meedenken over de financiering van uw parkeergarage. Na acceptatie van de overeenkomst zetten wij de realisatie in gang. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen en het technisch uitwerken van de tekeningen. Wij leveren en monteren niet alleen de staalconstructie, maar verzorgen ook aanvullende werkzaamheden. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Tijdens de bouw zijn er, in overleg met u, diverse oplevermomenten. Eventuele tussenopleverpunten kunnen we dan in het werk afhandelen. Zo zorgen we voor een perfecte eindoplevering.

 

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Milieu: FSC
CoC

Waarom bouwen met Voortman

Integrale aanpak

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het gehele bouwtraject, van eerste ontwerp tot oplevering, beheersen. Ook het vergunningentraject kunnen wij volledig verzorgen. Na oplevering kan onze partner EZ Park u adviseren over de exploitatie en het beheer van uw nieuwe parkeergarage.

Lees meer
Flexibele oplossing

Een bovengrondse parkeergarage biedt veel flexibiliteit. De parkeergarage is vrij in te delen, eenvoudig uit te breiden en kan zelfs opnieuw gebruikt worden. Dat betekent dat de door u gekozen module kan meegroeien met uw organisatie, of kan meeverhuizen naar uw nieuwe bedrijfslocatie.

Lees meer
Samenwerking

De parkeergarages die wij in nauwe samenwerking met EZ Park realiseren, kennen een relatief korte bouwtijd. Ieder jaar bouwen we als ketenpartners meerdere garages. Onze langdurige samenwerking met alle betrokken partijen draagt bij aan een steeds sneller en efficiënter verloop van het bouwtraject.

Lees meer

Onze projecten

DPD Eindhoven

Ontdek

Airport

Ontdek

Van Rooi Meat

Ontdek

University & Research

Ontdek

Brainport Industries Campus

Ontdek

Vanderlande

Ontdek
Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

Gerelateerd nieuws en media

Bijzondere overkapping op Eindhoven Airport

Ontdek

‘Jumbo’ parkeergarage voor Jumbo Nieuwegein

Ontdek

Derde uitbreiding parkeergarage Vanderlande

Ontdek

Wegens succes verlengd: onze ISO-certificaten

Ontdek

Parkeergarage bij distributiecentrum Jumbo Nieuwegein

Ontdek

Parkeergarage bij logistiek centrum DPD

Ontdek

Staal parkeergarage Campus Eindhoven bijna gemonteerd

Ontdek

Laatste testfase voor The Fabricator bij Voortman Steel Construction

Ontdek

Parkeergarage op Brainport Industries Campus

Ontdek

Parkeergarage op de campus van de Wageningse Universiteit

Ontdek

Korte bouwtijd voor uitbreiding parkeergarage Vanderlande

Ontdek

Onze producten

Bovengrondse parkeergarage

Ontdek

Modulaire parkeergarage

Ontdek

Demontabele parkeergarage

Ontdek

Tijdelijke parkeergarage

Ontdek