Meld je aan voor onze steelupdate

Bedrijfspand bouwen?

Bij een Design and Build project worden het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering gebundeld. Voortman verzorgt het gehele bouwtraject voor u: van het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met het sleutelklaar opleveren van uw bedrijfspand. We garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van Design and Build.

Scroll
Contact opnemen Wat we doen Waarom Voortman Onze projecten Contact opnemen Laatste nieuws

We ontzorgen u van vergunning tot aan sleuteloverdracht

Als opdrachtgever profiteert u van onze expertise op het gebied van het bouwen van bedrijfspanden. U weet het best wat uw bedrijf nodig heeft en dus is uw visie leidend. Samen kijken we naar uw primaire proces, stellen een programma van eisen op en vertalen dit naar concrete bouwplannen. We onderzoeken alle mogelijkheden voor een optimaal eindresultaat.

Bij het ontwerp van uw nieuwe bedrijfspand staan uw uitgangspunten centraal. Samen vertalen we deze naar ons bouwconcept. In ons bouwsysteem zijn alle componenten van de nieuwbouw perfect op elkaar afgestemd. Ook kunnen we u adviseren over duurzaamheid en energiebesparing. Het resultaat van onze werkwijze is een herkenbaar, hoogwaardig pand, met een optimale indeling van de ruimtes.

Om u een indicatie te geven van de mogelijke bouwkosten van uw pand, hebben we een reken- en ontwerpprogramma ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen en de grootte en gewenste faciliteiten selecteren. Het programma genereert vervolgens een offerte met investeringsoverzicht.

Bereken de kosten van uw bedrijfspand

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Milieu: FSC
CoC

Een bedrijfpand bouwen in vijf fases

Wij bouwen door heel Nederland herkenbare, onder architectuur ontworpen bedrijfspanden. Dit doen we in nauw overleg met onze opdrachtgevers en in samenwerking met onze ketenpartners. Hier leest u in het kort hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat. Het bouwtraject is onder te verdelen in vijf fasen:

1. De oriëntatiefase
Waarin allerlei vragen beantwoord moeten worden over de locatie, of u turnkey of casco wilt bouwen, welke installaties nodig zijn en wat de rol van de gemeente is.

2. De ontwikkelingsfase
Waarin we met u in gesprek gaan over uw bedrijfsvisie, interne proces en toekomstige ontwikkelingen. We vertalen uw uitgangspunten naar een programma van eisen en een ruimtelijk plan.

3. De koopfase
Waarin we na ondertekening van de koopovereenkomst de benodigde vergunning aanvragen en de tekeningen technisch verder uitwerken. Na ontvangst van de bouwvergunning starten we met de werkzaamheden.

4. De bouwfase
Waarin we met onze vaste ketenpartners uw bedrijfspand realiseren en alle componenten van de bouw op elkaar afstemmen. We houden u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen.

5. De opleveringsfase
Waarin we op meerdere momenten samen met u de bouw evalueren en eventuele afwijkingen aanpassen. Wij streven naar een perfecte eindoplevering, zodat u uw pand direct kunt betrekken. 

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Milieu: FSC
CoC

Wij leveren een solide, perfect afgewerkt bedrijfspand op

Onderbouw: 
Een goede uitvoering begint met een goede fundatie. In de onderbouw zijn onder meer de volgende werkzaamheden inbegrepen: sonderingen met fundatieadvies, aansluitingen nutsbedrijven, uitzetten bouwplaats, grondwerk, prefab fundatie, geïsoleerde prefab borstwering en een monolithisch afgewerkte betonvloer.

Bovenbouw:
De bovenbouw van alle modellen bestaat uit een dragende staalconstructie, eventueel uitgebreid met verdiepingsvloeren. De gevel- en dakafwerking bestaat uit hoogwaardige kwaliteit materialen  in combinatie met optimale detaillering. Het resultaat is een lucht- en geluidsdicht, energiezuinig en isolerend bedrijfspand. Dit ziet u terug in gunstige energienota’s en minimale onderhoudskosten.

Installaties:
De elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van de bedrijfsruimtes worden aangelegd door erkende installatiebedrijven en zijn onder andere voorzien van rioleringen, pluviasysteem, verwarming, ventilatie, brandslanghaspels, verlichting en wandcontactdozen.

Afbouw:
Kiest u voor een bedrijfsruimte met kantoor, dan leveren wij uw kantoor met ons complete afbouwpakket. Dit bestaat uit onder andere binnenwanden, plafonds, deuren, tegelwerk en zelfs een keuken.

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Milieu: FSC
CoC

Bereken de kosten van uw bedrijfspand

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand, heeft Voortman Steel Construction een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een distributiecentrum met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie weer van uw bedrijfspand.

Bereken de kosten van uw bedrijfspand

Standaard modellen
6

Waarom bouwen met Voortman

Bereken de kosten van uw bedrijfspand

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand, heeft Voortman Design and Build een reken- en ontwerptool ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfshal met kantoorruimte.

Lees meer
Bedrijfspand op maat

Voortman Design and Build verzorgt het gehele bouwtraject voor u: van het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met het opleveren van uw bedrijfspand. Wij staan voor heldere communicatie, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Daarbij staan steeds uw wensen en eisen centraal.

Lees meer
Korte bouwtijd

Wij vinden goed overleg en heldere afspraken, zowel voor als tijdens de uitvoering van het project, erg belangrijk. Daarom bespreken we in de ontwerp- en orientatiefase van het project alle mogelijkheden met u als opdrachtgever. En voor een optimale realisatie van het project zitten we in een vroeg stadium om tafel met onze ketenpartners.

Lees meer
Projectmanagement

Voor de uitvoering van het project werken we nauw samen met onze ketenpartners (zoals grondwerkbedrijven en bouw- en installatiebedrijven). Om het bouwproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, betrekken we hen al in een vroeg stadium bij het bouwproces. Onze projectcoördinator is verantwoordelijk voor een goede afstemming tussen de verschillende partijen.

Lees meer

Onze projecten

Condor Group

Ontdek

Vermeulen Conversions

Ontdek

Rollepaal

Ontdek

Fitnesscentrum

Ontdek

Bloemisterij Jansen

Ontdek

Scholten Metaal

Ontdek

Sportschool

Ontdek

A+H Gorisse

Ontdek

TSE & Lanova Laadpalen

Ontdek

Twentepoort Groep

Ontdek

JD Banden

Ontdek
Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

Gerelateerd nieuws en media

Opvallend ontwerp voor nieuw bedrijfspand MacArtney Benelux

Ontdek

Bouw bedrijfspand voor Ty-Le Asian Delights gestart

Ontdek

Voortman Campus uitgebreid met nieuw Engineering Center

Ontdek

Hoogwaardig bedrijfspand voor Greep & Van der Burgh Maassluis

Ontdek

Succesvolle oplevering van de modernste PVC-fabriek van Europa

Ontdek

De aanpak van Design & Build werkt!

Ontdek

Nieuwe biogasinstallatie voor Green Create in Wijster

Ontdek

Nieuw bedrijfspand biedt Vortex Service B.V. ruimte voor groei

Ontdek

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ontdek

Bouw nieuw bedrijfspand Vidalco gestart

Ontdek

Nieuwbouw bedrijfspand Pajuk Optiek van start

Ontdek

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa gestart

Ontdek

Ten Brinke Rijssen gaat voor verdere verduurzaming

Ontdek

Horde stikstofwet snel genomen bij nieuwbouw Ordelman & Dijkman

Ontdek

Kippers Rijssen klaar voor de toekomst

Ontdek

Wegens succes verlengd: onze ISO-certificaten

Ontdek

Nieuw kantoorpand voor Ostermann in Nijverdal

Ontdek

Derde bedrijfspand door Voortman op De Elsmoat

Ontdek

Staalbouwer met FSC®-certificering

Ontdek

Nieuw bedrijfspand voor Vermeulen in Oosterhout

Ontdek

Turnkey bouw voor Fitnesscentrum Zevenaar

Ontdek

Voortman bouwt aan nieuw sportcomplex in het Limburgse Belfeld

Ontdek

Bijzonder verbouwproject voor Voortman Steel Construction

Ontdek

Onze producten

Distributiecentrum bouwen

Ontdek

Bedrijfspand bouwen

Ontdek

Kantoorpand bouwen

Ontdek

Startershal bouwen

Ontdek

Productiehal bouwen

Ontdek

Bedrijfshal bouwen

Ontdek

Opslaghal bouwen

Ontdek

Logistieke bedrijfshal bouwen

Ontdek

Showroom bouwen

Ontdek

Bedrijfsruimte bouwen

Ontdek

Loodsen bouwen

Ontdek

Kantoorruimte bouwen

Ontdek

Turnkey bedrijfspand bouwen

Ontdek

Casco bedrijfspand bouwen

Ontdek

Fabriekshal bouwen

Ontdek

Productielocatie bouwen

Ontdek

Werkplaats bouwen

Ontdek