Meld je aan voor onze steelupdate

DEMONTABELE parkeergarage bouwen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een demontabele parkeergarage? Wij kunnen u daarin deskundig adviseren. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over ruime expertise in het bouwen van demontabele parkeergarages. Samen brengen we uw wensen tot in detail in kaart. Een demontabele parkeergarage laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Een demontabele parkeergarage is financieel aantrekkelijk, en dat in combinatie met een korte bouwtijd.

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

Bij gebiedsontwikkelingen kunnen tijdelijke parkeerproblemen ontstaan. Demontabele parkeergarages bieden in zo’n geval de oplossing. Met onze demontabele, duurzame, modulaire parkeergarages kunnen we snel inspelen op tijdelijke parkeerbehoefte.  Met het toepassen van standaardelementen in ons bouwsysteem zijn de parkeergarages voor zowel een korte als een lange periode te gebruiken. Onze grondige voorbereiding zorgt voor een zeer snelle doorlooptijd in vergelijking met een traditionele bouw. Onze parkeerspecialisten voeren eerst een analyse uit om uw wensen en eisen in kaart te brengen.  Op basis van de voorbereidende gesprekken stellen wij een uitgewerkt parkeerplan op. 

Demontabele parkeergarage bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

Ons demontabele bouwsysteem zorgt voor een snelle, efficiënte en duurzame bouwmethodiek. De demontabele parkeergarages zijn snel en eenvoudig te demonteren, om vervolgens elders gemonteerd te worden. Dit kan in zijn geheel, gedeeltelijk of met een uitbreiding. Onze parkeergarages zijn volledig en makkelijk te hergebruiken en recyclen. De modulaire bouw in standaardelementen heeft als voordeel dat uitbreidingen en wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden. Ook fasering is goed mogelijk, zowel in de hoogte als in de lengte.  Op basis van één van onze modules ontwerpen we in BIM een demontabele parkeergarage op maat die voldoet aan alle gebruiks- en kwaliteitseisen. Daarbij is de planning, die we vanzelfsprekend zoveel mogelijk proberen te handhaven, de leidraad binnen het bouwtraject. Tijdens het gehele bouwtraject nemen wij u waar mogelijk werk uit handen. Na oplevering van uw nieuwe demontabele parkeergarage denkt onze partner EZ Park graag met u mee over exploitatie en beheer. 

Meer weten over demontabele parkeergarages?

BENIEUWD NAAR DE BOUWKOSTEN VAN UW DEMONTABEL PARKEERGARAGE?

Bent u benieuwd naar de bouwkosten van een demontabele parkeergarage? Als specialist in het ontwikkelen en realiseren van demontabele parkeergarages kunnen wij snel een indicatief kostenoverzicht opstellen. Wilt u meer weten over de bouwkosten van uw parkeergarage? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op over de bouw van een demontabele parkeergarage

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW DEMONTABELE PARKEERGARAGE?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen voor uw demontabele parkeergarage en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor de staalconstructie? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan demontabele parkeergarages. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor demontabele parkeergarages. Wij leveren de staalconstructie en denken ook tijdens de bouwfase met u mee om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk de geheel vertrouwelijke kosteninschatting.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE DEMONTABELE PARKEERGARAGES

SAMEN BOUWEN AAN DEMONTABELE PARKEERGARAGES