U wilt een bedrijfspand laten bouwen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardige bedrijfspanden. We bouwen door heel Nederland herkenbare bedrijfshallen, kantoren, showrooms en distributiecentra voor diverse doeleinden. Dankzij onze expertise en ons bouwproces op maat kunnen wij u volledig van dienst zijn bij de turnkey bouw van uw bedrijfspand.

Specialist in het bouwen van showroom

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij nemen u graag al het werk uit handen. We leveren uw bedrijfsruimte indien gewenst turnkey op, waarbij uw eisen en wensen uiteraard steeds centraal staan. Alle componenten van de bouw worden op elkaar afgestemd in ons bouwtraject. Hierbij werken we samen met vaste ketenpartners. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Bereken zelf de bouwkosten van uw nieuwe bedrijfspand

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand, hebben we een reken- en ontwerptool ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen, om van daaruit de grootte en de faciliteiten te bepalen. Op basis van de ingevoerde gegevens genereert het programma een offerte met een investeringsoverzicht.

 


De voordelen voor u op een rij:

  • Voortman Steel Construction kent het bouwtraject van a tot z
  • Uw wensen en eisen zijn leidend tijdens het gehele bouwproces
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces
  • Turnkey opgeleverd bedrijfspand

Gerealiseerde bedrijfspanden

We hebben door heel Nederland nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. Hieronder ziet u een aantal nieuwbouw projecten uit ons portfolio.

Like & Follow Voortman

 
 

Systembau-
projekte

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman