Ontwerp uw nieuwe bedrijfspand en bereken direct de bouwkosten

In de online ontwerptool van Voortman Steel Construction kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen, om van daaruit de grootte en de faciliteiten te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u een bedrijfspand met of zonder kantoorruimte wilt. Na invoering van de gegevens genereert het programma een offerte met een investeringsoverzicht. U krijgt direct inzicht in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van uw bedrijfspand.

Ontwerp uw nieuwe bedrijfspand

 


Voortman Steel Construction, uw bouwpartner

Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardige bedrijfspanden. We bouwen door heel Nederland herkenbare bedrijfshallen, kantoren, showrooms en distributiecentra voor diverse doeleinden. Dankzij onze expertise en ons bouwproces op maat kunnen wij u volledig van dienst zijn bij de turnkey bouw van uw bedrijfspand.

Specialist in het bouwen van bedrijfspanden

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen. Uiteraard staan hierbij uw eisen en wensen steeds centraal. We bouwen solide en garanderen korte voorbereidingen, een korte bouwtijd en vaste prijzen. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

De voordelen voor u op een rij:

  • Online ontwerpen met onze halconfigurator
  • Direct inschatting van de kosten
  • Uw uitgangspunten vormen de basis voor het programma van eisen
  • Uw visie is leidend tijdens het gehele traject
  • Voortman Steel Construction kent het bouwtraject van a tot z
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces
  • Turnkey opgeleverd bedrijfspand

Gerealiseerde bedrijfspanden

We hebben door heel Nederland nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. Hieronder ziet u een aantal nieuwbouw projecten uit ons portfolio.

Like & Follow Voortman

 
 

Systembau-
projekte

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman