Specialist in het renoveren van bedrijfspanden

Voortman Steel Construction heeft in heel Nederland gebouwen voorzien van nieuwe dak- en gevelbekleding voor verschillende opdrachtgevers. Van bedrijfsgebouwen en kantoren tot showrooms, sportcentra, bouwmarkten, winkels en garages. Wij zijn uw renovatiepartner met een uitgekiend en geoptimaliseerd totaalpakket. Wij vervangen niet alleen gevelbekleding, dakbeplating en dakbedekking. Ook kunt u bij ons terecht voor architectonische aanpassingen zoals andere gevelindelingen of toevoeging van luifels.

Uitstraling

Voor u, als eigenaar en/of gebruiker, is de uitstraling van uw bedrijfspand van groot belang. Een hoogwaardig afgewerkt gebouw levert meer rendement op dan een minder aantrekkelijk pand. Wij adviseren u in onze showroom over materiaal- en kleurgebruik. Uw persoonlijke wensen ten aanzien van ontwerp en uitstraling vormen uiteraard het uitgangspunt.

Meer mogelijkheden

Het gebruik van uw pand kan zijn veranderd ten opzichte van de uitgangssituatie tijdens de bouw ervan. Het is vaak economisch interessant om aanpassing van uw bedrijfshal met een renovatie te combineren. Toegangsdeuren verplaatsen of uitbreiden, extra verdiepingsvloeren of zelfs het eventueel optoppen van het pand met een extra verdieping behoort tot de mogelijkheden.

Voortman Steel Construction heeft jarenlange ervaring en knowhow als projectgestuurde organisatie. Expertises als architectonische ontwerp, vergunningen en asbest saneren, behoren tot onze dagelijkse praktijk. Wilt u hierover meer weten? Bekijk dan ook eens ons bouwproces en onze expertises en/of neem contact met ons op.

Lees meer over renovatie:

Like & Follow Voortman

 
 

Renovatie
projecten

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman