We verzorgen het gehele renovatietraject

Voortman Steel Construction kan het gehele renovatietraject voor u verzorgen: van de aanvraag van vergunningen tot en met de oplevering van uw gerenoveerde bedrijfspand. We garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd.

Oriëntatiefase

De renovatie van een bedrijfsruimte is vaak een grote en belangrijke stap. Architecten en aannemers genoeg die u van dienst willen zijn, maar waar moet u precies op letten? Bij Voortman Steel Construction is aan alles gedacht. Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow leveren wij u een totaalpakket dat is ingericht op duidelijkheid en transparantie. Na de aanvraag maken onze renovatiespecialisten een inventarisatie van de status van uw bedrijfspand. Tevens bespreken we samen met u de mogelijkheden van een eventuele renovatie.


Ontwikkelingsfase

U weet ongeveer wat u wilt, maar u heeft geen idee waar te beginnen en waar te eindigen. En wat kost een renovatie van uw bedrijfspand eigenlijk? Wij gaan graag met uw visie aan de slag. Samen vertalen we uw uitgangspunten naar een prachtig architectonisch ontwerp. Het resultaat is een herkenbaar hoogwaardig gerenoveerd pand, met een bijpassende uitstraling. Ook kunnen we u adviseren over duurzaamheid en energiebesparing.

Verder zijn er nog de regels van de overheid. Wij kennen ze door en door en begeleiden u graag op dit gebied. Dit bespaart u tijd en kosten. We zorgen ervoor dat uw bedrijfspand voldoet aan de gestelde normen en eisen van de gemeente. Vergunningsprocedures verzorgen we indien gewenst ook voor u, waardoor ze vlot worden afgewikkeld.


Koopfase

Als uw renovatie helder is, stellen we een passende planning en koopovereenkomst op. Tevens voltooien we de nodigde onderzoeken die verplicht zijn voor de overeenkomst. Nadat u de overeenkomst heeft geaccepteerd, zetten wij alles in gang om de tekeningen technisch verder uit te werken. Vervolgens vragen we zo snel mogelijk de bouw- en omgevingsvergunning aan. Na ontvangst van de bouwvergunning starten we met de renovatiewerkzaamheden. We garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Wij voldoen aan uw verwachtingen en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.


Bouwfase

Voortman Steel Construction beheerst het renovatietraject van A tot Z. We renoveren en ontzorgen. Dit doen we samen met onze vaste ketenpartners. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de bouw heeft u één vast aanspreekpunt. Korte, heldere lijnen. Alle componenten van de bouw zijn perfect op elkaar afgestemd in ons bouwsysteem. Zo wordt optimaal gebruikgemaakt van de behoeften en bent u verzekerd van kwaliteit.


Opleveringsfase

Tijdens de renovatie is sprake van diverse opleveringsfases die wij, in overleg met u, zelf verzorgen. Eventuele onvolkomenheden (tussen-opleverpunten) lossen we al tijdens de bouw op. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke oplevering vlekkeloos verloopt en kwalitatief hoogwaardig is. Na eindoplevering overhandigen wij u alle bijhorende garanties die van toepassing zijn op uw nieuwe bedrijfspand. Het resultaat is een herkenbaar hoogwaardig pand met een bijpassende uitstraling.

Like & Follow Voortman

 
 

Renovatie
projecten

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman