Klantenreacties

Vorige maand opende het nieuwe Fitnesscentrum Zevenaar zijn deuren. Voortman Steel Construction realiseerde de turnkey bouw van dit duurzame pand. Eigenaar Jarno Wanders is tevreden, zowel over zijn nieuwe pand als over het verloop van het project.

In opdracht van bouwbedrijf Wijnen Bouw Someren B.V. leverde en monteerde Voortman Steel Construction in de afgelopen maanden 4.000 ton staal op bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo. Het gaat om een groot distributiecentrum met een totale oppervlakte van 105.000 m2. Enkele weken geleden leverde Voortman het project op. Naar verwachting is het pand eind dit jaar operationeel.

Eind 2016 leverde Voortman Steel Construction de nieuwe bedrijfshal van Metaalketen Hengelo op. Voortman verzorgde de complete bouw, inclusief het grondwerk. De nieuwe hal, waarin de metaalvoorraad is opgeslagen, is verbonden met het hoofdgebouw van Metaalketen aan de Topaasstraat.

Park 20|20 in Hoofddorp (NL) steht für das Teilen von nachhaltigen Werten, eine gesunde und grüne Arbeitsumgebung und für das Denken in Kreisläufen. Voortman Steel Construction ist mit Emphatie und Nachdruck engagiert im Park 20|20: wir haben hier schon die Stahlkonstruktionen des technischen Pavillons und fünf Bürogebäude montiert. Somit konnten wir hier schon mehrfach beweisen, dass wir die spezifischen Anforderungen im Bereich des nachhaltigen Bauens erfüllen können.

In juni 2013 kreeg Voortman Steel Construction van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Speciale Projecten de opdracht voor het plaatsen van een overlaging (een extra verdieping op de bestaande pier) op de E- en F-pier en voor het uitbouwen van de terminal in het gebied tussen deze pieren.

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman