In opdracht van Systabo B.V. levert en monteert Voortman Steel Construction de 1.200 ton zware staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe distributiecentrum van pakketvervoerder DPD op bedrijventerrein Westfields, ten noordwesten van Eindhoven.

Staalconstructie

De afdeling engineering van Voortman werkte het ontwerp van de staalconstructie uit tot een compleet 3D BIM-model. De montage van de staalconstructie en de dak- en wandbeplating vindt in twee fases plaats. Inmiddels is de staalconstructie van de hub gereed. Hieraan wordt nu de dak- en wandbeplating bevestigd. Tegelijkertijd wordt de staalconstructie van het depot gemonteerd. De montage van staal en beplating wordt, volgens een nauwgezette planning, in augustus afgerond.

DPD neemt het nieuwe hoofdkantoor begin 2019 in gebruik. De hub is 24 uur per dag operationeel en voorzien van een sorteermachine die maar liefst 50.000 pakketten per uur verwerkt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman