Nieuws

In opdracht van Marnixsign begon Voortman Steel Construction in 2018 aan een bijzonder verbouwproject. Het bijzondere aan dit project is dat wij de kantoorruimte voor Marnixsign niet alleen renoveren, maar er een complete verdieping bij op bouwen. Dat vraagt om een creatieve aanpak.

Voor de derde keer bouwt Voortman Steel Construction een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Elsmoat tussen Enter en Rijssen. Deze keer een turnkey opgeleverd pand op een mooie zichtlocatie, bestaand uit een bedrijfshal van 1000 m2 en een kantoor van 450 m2.

In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord levert en monteert Voortman Steel Construction de staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe warehouse van Oegema Transport in Dedemsvaart. Het nieuwe warehouse van 8.500m2 waar plek is voor 9.000 pallets wordt naar verwachting in oktober opgeleverd.

Een bouwbedrijf en een staalbouwer die gezamenlijk een bouwcombinatie (vof) oprichten, een aantal jaren geleden was dat nog nauwelijks denkbaar. Voor de nieuwbouw van het hoofdkantoor EQIN gingen Bouwbedrijf Van Wijnen en Voortman Steel Construction deze uitdaging aan. Samen met co-makers Forteck en Klein Poelhuis verzorgt bouwcombinatie Van Wijnen - Voortman VOF de volledige uitvoering van het project.

In opdracht van Systabo B.V. levert en monteert Voortman Steel Construction de 1.200 ton zware staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe distributiecentrum van pakketvervoerder DPD op bedrijventerrein Westfields, ten noordwesten van Eindhoven.

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman