Nieuws

In 2016 leverde Voortman Steel Construction in samenwerking met Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf B.V. de eerste 20 aardbevingsbestendige woningen op in de provincie Groningen. De woningen zijn bouwkundig versterkt door middel van prefab stalen constructies. Na deze geslaagde pilot kregen Rottinghuis en Voortman vorig jaar opdracht voor het verstevigen van nog eens 64 woningen, verdeeld over 15 woningblokken.

Op het terrein van het nieuwe distributiecentrum voor pakketbezorgingsdienst DPD realiseert EZ Park een parkeergarage. In opdracht van EZ Park bouwt Voortman Steel Construction hieraan mee. Dit is binnen een tijdsbestek van zo’n acht maanden de derde parkeergarage die de beide partijen samen uitvoeren.

Als Voortman Steel Construction zijn wij continu op zoek naar optimalisatie van staalconstructies en naar efficiëntere manieren om deze te produceren. Daarom zijn wij nu bezig om alle standaardverbindingen opnieuw te ontwerpen. Dit is ook van belang voor de ingebruikname van de nieuwe Voortman Fabricator, een volledig geautomatiseerd systeem voor samenstellen en lassen.

Het nieuwe Green Trade Center, handelscentrum voor planten, bloemen en aanverwante producten in Aalsmeer, opende een maand geleden zijn deuren. In opdracht van Boele & van Eesteren B.V. realiseerde Voortman Steel Construction de staalconstructie van het gebouw.

Bij de steeds grotere en complexere projecten die Voortman Steel Construction uitvoert, worden ook de eisen op het gebied van veiligheid steeds hoger. Wij werken dan ook continu aan verbetering van de veiligheid op basis van ons eigen Think Safe – Work Safe programma. Vooruitlopend op de landelijke Bewust-Veilig-dag op vrijdag 16 maart a.s., organiseerde VSC daarom afgelopen vrijdag de jaarlijkse Safety Day.

Teilen:

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman