Nieuws

In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord levert en monteert Voortman Steel Construction de staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe warehouse van Oegema Transport in Dedemsvaart. Het nieuwe warehouse van 8.500m2 waar plek is voor 9.000 pallets wordt naar verwachting in oktober opgeleverd.

Een bouwbedrijf en een staalbouwer die gezamenlijk een bouwcombinatie (vof) oprichten, een aantal jaren geleden was dat nog nauwelijks denkbaar. Voor de nieuwbouw van het hoofdkantoor EQIN gingen Bouwbedrijf Van Wijnen en Voortman Steel Construction deze uitdaging aan. Samen met co-makers Forteck en Klein Poelhuis verzorgt bouwcombinatie Van Wijnen - Voortman VOF de volledige uitvoering van het project.

In opdracht van Systabo B.V. levert en monteert Voortman Steel Construction de 1.200 ton zware staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe distributiecentrum van pakketvervoerder DPD op bedrijventerrein Westfields, ten noordwesten van Eindhoven.

In opdracht van IBB Kondor werkt Voortman Steel Construction mee aan de transformatie van het voormalige belastingkantoor De Generaal in Rijswijk naar een woongebouw. Het duurzame gebouw dat medio 2019 wordt opgeleverd, biedt ruimte aan 200 appartementen, verdeeld over 17 bouwlagen. Voortman Steel Construction levert voor dit project 460 ton staal.

Bosman Van Zaal ontwikkelt en bouwt kassen voor de internationale glastuinbouw en levert de bijbehorende technische systemen. De groei van het bedrijf maakt de bouw van een nieuw bedrijfspand noodzakelijk. Heembouw B.V. realiseert daarom een nieuwe productiefaciliteit met kantoor op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer.

Teilen:

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman