Nieuws

Bosman Van Zaal ontwikkelt en bouwt kassen voor de internationale glastuinbouw en levert de bijbehorende technische systemen. De groei van het bedrijf maakt de bouw van een nieuw bedrijfspand noodzakelijk. Heembouw B.V. realiseert daarom een nieuwe productiefaciliteit met kantoor op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer.

Een certificaat voor het gebruik van duurzaam hout: dat lijkt voor een staalbouwbedrijf niet voor de hand liggend. Toch ontvingen wij onlangs van certificeringsinstelling SKH het FSC®-CoC-certificaat. De aanleiding voor deze certificering is het project Condor Group in Hasselt, dat volgens het label Outstanding van BREEAM-NL opgeleverd wordt.

Fakkert Diervoeders B.V. in Laag Zuthem (Heino) ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige diervoeders. Voortman Steel Construction kreeg opdracht voor de uitbreiding van het bedrijfspand, met als doel modernisering en vergroting van de productiecapaciteit. Voortman voert de bouwwerkzaamheden van fundatie tot oplevering uit. De opdrachtgever voert zelf het sloop- en grondwerk en de installatiewerkzaamheden uit.

Binnenkort start Voortman Steel Construction met de uitvoering van twee nieuwe projecten. Voor Gebr. Gorisse in Oosterhout bouwen wij vier bedrijfshallen met kantoor en voor Döbber Bedrijfswagens & Autoservice in Geesteren een nieuwe garage met kantoor.

Bij een Design & Build project vervult Voortman Steel Construction de rol van zowel hoofdconstructeur als aannemer. Wij berekenen de staalconstructie en de dak- en wandbekleding van het gebouw en optimaliseren het ontwerp. De constructeurs van VSC maken zelf het ontwerp, waarbij zij hoofd- en detailengineering op elkaar afstemmen.

Teilen:

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman