Nieuws

Voor de nieuwe containerterminal voor APM Terminals in de haven van Tanger, Marokko, levert Voortman Steel Construction 44 reefer racks en safety tunnels. De reefer racks bestaan uit een hoofddraagconstructie met trappen, hekwerken en roosters. De safety tunnels zorgen voor een veilige toegang tot de reefer racks. Het zijn containers waarvan de voor- en achterzijde verwijderd zijn, met portalen aan de binnenzijde ter versteviging.

In Oosterhout (NB) bouwt Voortman Steel Construction het nieuwe bedrijfspand voor Vermeulen Conversions en Carrosserieën B.V., gespecialiseerd in de op- en ombouw van personenvoertuigen en bedrijfswagens.

Als eerste staalbouwbedrijf heeft Voortman zich aangesloten bij BIM basis ILS, een initiatief van het BIM Loket. Het BIM Loket stimuleert de implementatie van BIM (Bouwwerk Informatie Model) in de Nederlandse bouwsector.

Eind september betrok het Gezondheidscentrum voor Pluimvee (GvP) zijn nieuwe praktijkpand in Emmen. Met een oppervlakte van ruim 1.670 m2 is de kliniek met proefdierfaciliteit één van de grootste onderzoeksinstellingen op het gebied van de gezondheid van pluimvee in Noordwest-Europa. Voortman Steel Construction leverde het gebouw sleutelklaar op.

Op vrijdag 17 november a.s. is het de landelijke Dag van de Ondernemer. In het kader hiervan organiseert de Gemeente Rijssen-Holten een bijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘Ruimte voor Ondernemen’. Ook Voortman Steel Group is betrokken bij de organisatie van het evenement.

Teilen:

Like & Follow Voortman

 
 

Angebot
anfordern

Kontakt
Voortman