Meld je aan voor onze steelupdate

CASCO bedrijfspand bouwen en kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een casco bedrijfspand? Een casco bedrijfspand laten realiseren door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis en kunde opgeleverd in het bouwen van een casco bedrijfspand. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij onze expertise in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies tijdens het voortraject. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen goed in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Omdat ieder bedrijf een unieke logistieke indeling heeft, vereist ieder casco bedrijfspand een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, de gewenste faciliteiten, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in het voortraject. Wanneer wij uw casco bedrijfspand realiseren, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Casco bedrijfspand bouwen: van begin tot eindoplevering

Een casco bedrijfspand bouwen begint met een goede voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u al exact inzage geven in de planning, waarbij bepaalde zaken uiteraard afhankelijk zijn van externe factoren zoals gestelde eisen. De planning, die we zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad tijdens het bouwtraject.

Direct de kosten van uw casco bedrijfspand berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW CASCO BEDRIJFSPAND

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten voor de realisatie van uw casco bedrijfspand, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een casco bedrijfspand met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw casco bedrijfspand.

Bereken de kosten van uw casco bedrijfspand

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW CASCO BEDRIJFSPAND?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor een casco bedrijfspand. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Neem contact op over de bouw van casco bedrijfspand

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE CASCO BEDRIJFSPANDEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE CASCO BEDRIJFSPANDEN