Meld je aan voor onze steelupdate

bovengrondse parkeergarage bouwen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een bovengrondse parkeergarage? Wij kunnen u daar snel in adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde expertise voor het bouwen van een bovengrondse parkeergarage. Samen brengen we uw wensen in kaart. Een bovengrondse parkeergarage bouwen met onze afdeling Design & Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft.

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

De bovengrondse parkeergarage is vaak het eerste en ook het laatste contact met een locatie. De bereikbaarheid en de beschikbare parkeergelegenheid zijn dan ook belangrijk voor de beeldvorming van de bezoeker. Bovengrondse parkeergarages zijn niet meer weg te denken uit stedelijke gebieden. Er is een groeiende vraag naar parkeervoorzieningen, maar de beschikbare ruimte is beperkt. De bovengrondse parkeergarage is de ideale oplossing voor (kleine) locaties waar grote parkeercapaciteit wordt gevraagd. Een bovengrondse parkeergarage bouwen begint met een goede voorbereiding. Daarom analyseren onze parkeerspecialisten eerst uw wensen en eisen. Hiermee leggen we de basis voor het ontwerp en de realisatie van uw bovengrondse parkeergarage. Aan de hand van de voorbereidende gesprekken stellen wij een uitgewerkt parkeerplan op. 

Bovengrondse parkeergarage bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

De bovengrondse parkeergarage is financieel aantrekkelijk en dat in combinatie met een korte bouwtijd. Op basis van een van onze bestaande modules ontwerpen we in BIM een bovengrondse parkeergarage op maat die voldoet aan alle gebruiks- en kwaliteitseisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject. Tijdens het gehele bouwtraject nemen wij u waar mogelijk graag werk uit handen. En is uw nieuwe bovengrondse parkeergarage opgeleverd, dan denkt onze partner EZ Park graag met u mee over de exploitatie en het beheer. 

Meer weten over bovengrondse parkeergarages?

BENIEUWD NAAR DE BOUWKOSTEN VAN UW BOVENGRONDSE PARKEERGARAGE?

Bent u benieuwd naar de bouwkosten van een bovengrondse parkeergarage? Bij het bepalen van de financiële haalbaarheid van een parkeergarage zijn de bouw- en investeringskosten een belangrijk onderdeel. Als specialist in het ontwikkelen en realiseren van bovengrondse parkeergarages kunnen wij snel een indicatief kostenoverzicht opstellen. Wilt u meer weten over de bouwkosten van uw parkeergarage? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op over de bouw van een bovengrondse parkeergarage

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW BOVENGRONDSE PARKEERGARAGE?

Hebt u al vergevorderde bouwplannen voor uw bovengrondse parkeergarage en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor een staalconstructie? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan bovengrondse parkeergarages. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor bovengrondse parkeergarages. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor de gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt dan - geheel vertrouwelijk - zo snel mogelijk de  kosteninschatting.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE BOVENGRONDSE PARKEERGARAGES

SAMEN BOUWEN AAN BOVENGRONDSE PARKEERGARAGES