Meld je aan voor onze steelupdate

VOORTMAN, uw staalBOUWPARTNER?

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Wij ontwikkelen en realiseren projecten in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen. Door een goede afstemming optimaliseren wij de verschillende processen en zo kunnen we faalkosten tot een minimum reduceren. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Complexe staalconstructies

Onze kracht ligt in het realiseren van grootschalige complexe staalconstructies waarbij we maatwerk leveren. Onze toegevoegde waarde is dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van het gebouw met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw gebouw. 

Lees meer over staalbouw

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een geautomatiseerd productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meer over ons productieproces

Meer dan alleen een staalbouwpartner

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook dak- en gevelbekleding, vloeren, trappen, bordessen en hekwerken voor projecten. Hiervoor werken we samen met leveranciers van producten van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van staalconstructies voor staalbouwprojecten kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan. 

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN

STAALCONSTRUCTIES VOOR PROJECTEN