Meld je aan voor onze steelupdate

VOORTMAN ALS industriële staalBOUWPARTNER?

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde (industriële) bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Wij ontwikkelen en realiseren industriële projecten in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten. Door een goede afstemming van de verschillende processen kunnen we deze optimaliseren en zo faalkosten tot een minimum reduceren. 

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Complexe industriële staalconstructies

Onze kracht ligt in het realiseren van grootschalige, complexe en industriële staalconstructies waarbij we maatwerk leveren. Onze toegevoegde waarde is dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van het industriële staalbouwproject met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw industriële staalbouwproject. 

Lees meer over industriebouwNeem contact op

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meerNeem contact op

Meer dan alleen een industriële staalbouwpartner

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast industriële staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook dak- en gevelbekleding, trappen, bordessen en hekwerken voor industriële gebouwen. Hiervoor werken we samen met leveranciers van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van industriële staalconstructies voor gebouwen kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan. 

Lees meer over industriebouwNeem contact op

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN INDUSTRIËLE STAALBOUWPROJECTEN

STAALCONSTRUCTIES VOOR DE INDUSTRIE